Ristikot.info - Ristikko-hakemisto

Apua ristikoiden tekemiseen

Mikäli tiedät sivuston, joka kuuluisi allaolevaan listaan, tai listalla on mielestäsi virheellistä tietoa, kerrothan siitä meille palautelomakkeella. Katso myös ristikkokirjat-sivu. Moni ristikkokirja sisältää runsaasti apuvälineitä ristikkojen tekemiseen.

Nisäkkäät nimipäivähaku

Nisäkkäät.fin ilmaisella hakukoneella löydät helposti Suomalaiset nimipäivät. Kirjoitat vaan hakukoneeseen päivämäärän, niin se etsii sinulle kyseisen kyseisen päivän nimet. Hyödyllinen apuväline ristikkojen täyttämiseen.

Ristikkorenki.net

Apuväline ristikkoharrastajille sanojen hakemiseen. Tuntee yli 260 000 suomen kielen sanaa monikkomuotoineen. Ristikkorenki.netissä voit kokeilla Ristikkorenki CD-rom ohjelman demo-versiota maksutta. Voit myös ostaa palveluun käyttäjätunnukset, joilla saat koko version käyttöösi.

Ristisanat.net

Maksullinen nettiapuri ristikoiden ja kryptojen ratkontaan tai laadintaan. Maksuttomalla Demo-versiolla voi hakea enintään neljän kirjaimen pituisia sanoja.

Wikipedia tietosanakirja

Wikipedia on monikielinen hanke, jonka tarkoituksena on luoda jatkuvasti kasvava ja tarkentuva vapaan sisällön tietosanakirja. Wikipediasta löydät esimerkiksi maantieteelliset nimet, suomen kielen sanalistan ja luettelon kuuluisista henkilöistä.

Copyright Ristikot.info 2004